Bine ai venit pe magazinului CarHub.

Masinile sunt pasiunea noastra!

Pentru noi, masina este ca un al doilea camin. Echipa noastra se straduieste in fiecare zi sa ofere cele mai bune produse de intretinere a autovehiculelor, cel mai bun serviciu de consiliere al clientilor, eliminarea erorilor de livrare si cele mai noi recomandari din domeniu. Pentru a ne asigura ca obtineti rezultatele asteptate, pe langa produsele oferite, suntem alaturi de voi cu sfaturile necesare in aplicarea solutiilor.

Pe pagina www.carhub.ro am adus cele mai bune branduri din piata auto de detailing . Personalul nostru este intr-o continua schimbare, crestere, evolutie si mereu pregatit sa te consilieze in alegerea produselor potrivite pentru nevoia ta.

Pe langa consiliere si produse de calitate ne place sa va tinem informati si la curent cu cele mai noi sfaturi si noutati. Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru pentru a beneficia de reduceri si discounturi acordate doar membrilor inscrisi.

Vizitati pagina de facebook unde ne puteti pune intrebari despre produsele vandute si unde puteti interactiona cu alti pasionati.

In cadrul magazinului gasiti produsele organizate pe categorii atat in meniul mobil cat si in panoul din stanga. Daca aveti nevoie de informatii despre cum se foloseste un anumit produs, va invitam sa vizitati sectiunea noastra de Tutoriale din cadrul blogului unde am detaliat mai mult despre produsele noastre si modul de aplicare.
Pentru orice intrebare adresata vom raspunde cu drag si entuziasm.

Multumim inca o data ca ati ales sa vizitezi pagina CarHub.