Bine ai venit la CarHub!

Masinile sunt pasiunea noastra!

Pentru noi, masina este ca un al doilea camin. De aceea, echipa noastra se straduieste in fiecare zi sa ofere cele mai bune produse de intretinere a autovehiculelor, cel mai bun serviciu de consiliere al clientilor, eliminarea erorilor de livrare si cele mai noi recomandari din domeniu. Pentru a ne asigura ca obtineti rezultatele asteptate, pe langa produsele oferite, suntem alaturi de voi cu sfaturile necesare pentru alegerea si aplicarea corecta a solutiilor.

Pe pagina www.carhub.ro am adus cele mai bune branduri de pe piata auto de detailing. Personalul nostru este intr-o continua schimbare si evolutie, mereu pregatit sa te consilieze in alegerea produselor potrivite pentru necesitatile tale.

Pe langa consiliere si produse de calitate, ne place sa va tinem la curent cu informatii despre cele mai noi produse aparute pe piata, precum si sfaturi sau noutati din domeniul detailingului - motiv pentru care va invitam sa va abonati la newsletterul nostru. Astfel, pe langa informatiile utile pe care le veti primi, aveti sansa sa profitati de oferte, promotii si discounturi acordate doar membrilor inscrisi.

Dati like paginii noastre de Facebook, cu un click pe iconita alaturata, si alaturati-va comunitatii CarHub - unde ne puteti pune intrebari despre produsele vandute si puteti interactiona cu alti pasionati de ingrijire auto. La orice intrebare adresata vom raspunde cu drag si entuziasm.

 @carhub.ro

In cadrul magazinului gasiti produsele organizate pe categorii atat in meniul mobil, cat si in panoul din stanga, iar motorul de cautare va va facilita gasirea produselor dorite.

Daca aveti nevoie de informatii despre cum se foloseste un anumit produs, va invitam sa vizitati sectiunea noastra de tutoriale din cadrul bloguluiunde am povestit despre produsele noastre si modul de aplicare al acestora.

Multumim pentru vizita si te mai asteptam!