Livrare Si Retur


Toate comenzile vor fi procesate si trimise spre livrare in maxim 48 de ore de la plasarea lor in magazinul online, in masura disponibilitatii stocului. Comenzile plasate sambata, duminica sau in zilele de sarbatoare legale vor fi procesate/expediate in urmatoarea zi lucratoare. Livrarea produselor se face exclusiv prin Curier, iar clientul suporta taxele de livrare.

Taxa unica de transport prin Curier este de 20 Ron, livrare in 24 de ore in raza de acoperire a acestuia .In cazul in care comanda Dvs depaseste 500 de lei ca valoare,produsele se vor livra gratuit. Comenzile cu livrare pe raza municipiului Bucuresti se expediaza prin Curier. In cazul in care comanda Dvs depaseste 500 de lei ca valoare, produsele se vor livra gratuit pe raza municipiului Bucuresti. Pretul final platit de client este format din valoarea produselor comandate si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare percepute de Curier.

Conform legislatiei in vigoare, prin efectuarea comenzii si primirea email-ului de confirmare a acesteia, intre parti (www.carhub.ro si client) s-a incheiat un contract la distanta. In baza acestui contract, clientul este obligat sa ridice coletul cu marfa comandata, www.carhub.ro considera acest contract, titlu executoriu pentru prejudiciile ce ii pot fi aduse prin neridicarea coletului, iar clientul accepta acesti termeni contractuali. Termenii de livrare vor fi in concordanta cu timpii de livrare specificati de compania de curierat. Dupa plata coletului aveti obligatia sa verificati impreuna cu curierul daca produsele din interior sunt intacte. Daca unul sau mai multe produse sunt deteriorate, curierul completeaza impreuna cu destinatarul un proces verbal prin care se consemneaza acest lucru, urmand ca dupa constatare destinatarul a fi despagubit sau inlocuite produsele deteriorate. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Furnizorul returneaza contravaloarea produselor cumparate in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Taxele de ramburs vor fi suportate de Client. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.