Bine ai venit la CarHub!

Pentru noi, mașina este ca un al doilea cămin. Convingerea noastră este că timpul, energia și atenția investite în întreținerea și cosmetizarea acestui cămin se transpun într-o stare de bine și de împlinire atunci când ne aflăm la volanul mașinii.

De aceea, echipa noastră se străduiește în fiecare zi să ofere cele mai bune produse de întreținere a autovehiculelor, cel mai bun serviciu de consiliere a clienților, eliminarea erorilor de livrare și cele mai noi recomandări din domeniu. Pentru a ne asigura că vei obține rezultatele așteptate, pe lângă produsele oferite, suntem alături de tine cu sfaturile necesare pentru alegerea și aplicarea corectă a soluțiilor. Fie că ești un detailer profesionist sau doar un pasionat de detailing, echipa noastră este mereu pregătită să te ajute să alegi soluțiile potrivite pentru necesitățile tale.

La carhub.ro am adus cele mai bune branduri de pe piața auto de detailing, iar personalul nostru este mereu pregătit să te consilieze!

Pe lângă consiliere și produse de calitate, ne place să te ținem la curent cu informații despre cele mai noi produse apărute pe piață, precum și cu sfaturi sau noutăți din domeniul detailingului – motiv pentru care te invităm să te abonezi la newsletterul nostru. Astfel, pe lângă informațiile utile pe care le vei primi, ai șansa să profiți de oferte, promoții și discounturi acordate doar membrilor înscriși.

În cadrul magazinului găsești produsele organizate pe categorii, atât în meniul mobil, cât și în panoul din stânga, iar motorul de căutare îți va facilita găsirea produselor dorite.

Timpul este foarte important pentru noi – suntem convinși că și pentru tine -, așa că mereu avem grijă ca produsele comandate să ajungă cât mai repede în posesia ta.

Dacă ai nevoie de informații despre cum se folosește un anumit produs, te invităm să vizitezi secțiunea noastră de tutoriale din cadrul blogului, unde am povestit despre produsele noastre și despre modul de aplicare al acestora.

Vizitează pagina noastră  de Facebook, cu un click pe logoul de mai jos, dă-ne un like și alătură-te comunității CarHub – unde ne poți pune întrebări despre produsele vândute și poți interacționa cu alți pasionați de îngrijire auto. Te asigurăm că la orice întrebare adresată vom răspunde cu drag și entuziasm.

 @carhub.ro