Setare Direcție Ascendentă

Cum sa iti polishezi masina

marți, 6 februarie 2018 11:31:35 Europe/Bucharest

Cum Sa Iti Polishezi Masina
Daca te intrebi cum sa iti polishezi masina singur, citeste mai departe! Pentru a mentine aspectul de masina noua nu este necesar sa aloci tot salariul pe materiale si scule de polishat. Nici sa platesti o suma considerabila la un atelier de detailing. Polishul aplicat cu o masina rotativa, asa cum se procedeaza in detailing shop-uri, presupune frecarea cu particule microabrazive(polish) pana cand suprafata se niveleaza perfect . Pentru a preveni degradarea vopselei este recomandat sa realizati un polish profesional o data pe an si la cateva luni sa ceruiti masina. Urmariti pasii de mai jos pentru a reda vopselei masinii, luciul si stralucirea din prima zi.

Citește mai mult
Postat de: Carhub

Samponul auto

joi, 11 ianuarie 2018 15:59:34 Europe/Bucharest

Nu toate sampoanele auto sunt la fel. Alegerea samponului potrivit pentru masina ta este o alegere importanta si care ridica probleme de cele mai multe ori. Desi toate au scopul de a inlatura murdaria dupa masina ta, sunt cateva diferente de care trebuie sa tii cont.

Citește mai mult
Postat de: Carhub

Produse revolutionare in lumea detailingului

joi, 11 ianuarie 2018 16:02:45 Europe/Bucharest

Microfibra a fost folosita pentru prima data in industria hainelor si textilelor la sfarsitul anilor 1970. Abia la inceputul anilor 2000 a fost introdusa ca produs catre vanzare in piata de detailing auto. 

Citește mai mult
Postat de: Carhub

Cum indepartam petele de apa de pe vopsea

joi, 11 ianuarie 2018 16:00:49 Europe/Bucharest

Zgarieturile fine, cele tip panza de paianjen si petele de apa sunt cele mai comune probleme la care este expusa vopseaua masinii in viata de zi cu zi. In acest articol vom discuta despre petele de apa. Cum apar, cum le indepartam si cum prevenim aparitia lor.

Citește mai mult
Postat de: Carhub

Cum sa ceruiti masina

marți, 6 februarie 2018 12:21:19 Europe/Bucharest

Cum Sa Ceruiti Masina: 
Odata ce ati ales intre ceara si sealant si va intrebati cum sa ceruiti masina, aveti la indemana cateva modalitati de aplicare. Puteti aplica manual sau cu masina de polisat, fie ca ceara este lichida ori solida(pasta).

Citește mai mult
Postat de: Carhub

Ceara auto explicată

joi, 11 ianuarie 2018 15:57:39 Europe/Bucharest

Ce este exact ceara auto si de ce sa o folosim? Acestea sunt doar cateva intrebari la care vom gasi raspunsul in randurile ce urmeaza

Citește mai mult
Postat de: Carhub

Decontaminarea auto cu argila

vineri, 9 martie 2018 12:17:52 Europe/Bucharest


Daca procesul de decontaminare auto cu argila va este necunoscut, v-ati putea intreba, ” Ce este argila de decontaminare sau ce poate sa faca argila masinii mele?” Raspunsul scurt este ca argila de decontaminare indeparteaza de pe vopsea ceea ce o spalare nu poate. Pentru un raspuns mai detaliat, continuati sa cititi!

Citește mai mult
Postat de: Carhub

Ceara auto vs Sealant

vineri, 9 martie 2018 15:45:03 Europe/Bucharest

Ceara auto vs sealant? Asta este intrebarea pe care ne-o punem cand dorim sa aplicam o pelicula protectoare peste vopsea. Care este diferenta intre cele doua? Acest articol este menit sa ofere destule informatii despre cele doua astfel incat la sfarsit sa puteti alege protectia de care aveti nevoie.

Citește mai mult
Setare Direcție Ascendentă